hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Sokat elvett tőlünk ez az időszak, de sokat adott is nekünk
2022. március 18.
Dragan Djukics úgy érzi előrébb léptünk 2022-ben és bízik benne, hogy válogatott játékosaink új motivációt szereznek nemzeti csapataiknál.

Csapatunk egy hosszabb, nehéz időszakot zárt le a Dabas elleni találkozóval. Mióta újraindultak a mérkőzések az Európa-bajnokság után, együttesünk szinte minden héten két találkozót játszott, hol az Európa Ligában vagy éppenséggel a Magyar Kupában játszott hét közben, hétvégén pedig a bajnokságban.

Vezetőedzőnk látja a pozitívumait az elmúlt időszaknak és bízik benne, hogy rendben lesz csapatunk a szerdai kupa találkozóra.

 

Itt a válogatott időszak: áldás vagy valamennyire átok az, hogy ennyi játékosunk utazott el a nemzeti csapatához?

- Mindenképpen pozitívan kell hozzáállnunk, mivel ez is azt bizonyítja, hogy az elmúlt hónapokban jó munkát végzünk. Másrészről kihívás, hiszen így sokakat elveszítünk egy időre, valamint sok beteg játékosunk is van most. Így eléggé nehéz lesz felkészülnünk a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzésére, a szerdai Magyar Kupa találkozóra. Aggódom emiatt, mert felelősségteljes ember vagyok, én felelek a csapatért, azon gondolkozom, hogyan tudjuk a lehető legjobban megoldani a felkészülést.

 


Nehéz két hónap áll mögöttünk, te hogyan láttad ezt a periódust?

- Még mindig nincsen időnk és esélyünk arra, hogy úgy edzhessünk, ahogy én azt szeretném. Ideális lett volna, ha mindenki itt van és rendesen készülhetünk, mivel a mögöttünk álló időszakban nem úgy gyakoroltunk, ahogy mi akartuk, sok volt az utazás, sok volt a mérkőzés. Taktikailag tudtunk készülni, de nem volt időnk arra, hogy fejlesszük a játékosokat, kisebb csoportokban gyakorolhassunk. Másrészről azonban ez egy igazi kihívás volt, minőségi találkozókat játszhattunk, a nemzetközi tempóval a bajnokságban is fontos összecsapásokat tudtunk megnyerni. Nem egyszerű ez, sokat elvett tőlünk ez az időszak, de sokat adott is nekünk. Mindig is pozitívan tekintek a dolgokra, változott a csapat a jó irányba, máshogy játszunk, mint korábban – a nemzetközi találkozóink is kiegyensúlyozottabbak voltak, közelebb voltunk ellenfeleinkhez. Januártól mostanáig minden egyes mérkőzésen mindent beleadtunk, azokat a találkozókat, amiket be kell húzni, be is húztuk. Jó úton haladunk afelé, hogy jó pozícióban zárjuk a bajnokságot.

 

Nyilván nem vagy hatással arra, hogyan alakulnak a válogatott találkozók, de mit szeretnél látni ott a játékosaidtól?

- Boldog vagyok, hogy ott lehetnek, bízom benne ezzel egy újabb motivációt találnak majd. Remélem kihasználják ezt az alkalmat arra, hogy továbbra is jó formában maradjanak, plusz motivációt szerezzenek és a legfontosabb, hogy egyben érkezzenek vissza hozzánk.

 

Kép forrása: Hagymási Bence
 





TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30