hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Különleges kihívás
2021. november 28.
Dragan Djukics szerint jól reagált csapatunk a Komló ellen, de tudja, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Franciaországban.

Vezetőedzőnkkel, Dragan Djukiccsal beszélgettünk a Komló elleni találkozó tanulságairól, valamint a következő Európa-Liga összecsapásról.

Nem könnyen indult a Komló elleni mérkőzés, de a második félidőben fordítani tudtunk: mire építhetünk a második játékrészben mutatott játékból?

- Engedtük az elején a Komlónak, hogy az ő stílusukban haladjon előre a találkozó. Elkezdtünk emiatt idegesen játszani, azonban a második félidőben megmutattuk mit tudunk, 10 góllal nyertük a játékrészt: ez nem egyszerű egy Komló szintű ellenfél ellen. A védekezésünk jól ment és örülök neki, hogy az újonnan gyakorolt elemek működtek, nyolc gólt kaptunk csak a második félidőben – mondta vezetőedzőnk. – A csapat az csapat, nem az a lényeges, hogy kinek ment kifejezetten jól, hanem az, hogy a csapat sikeres legyen. Mindenkinek szeretnék gratulálni, mivel a Komló rendesen meghajtott bennünket és talán a legnehezebb meccsünket játszottunk, amióta megérkeztem.

Korábban említetted, hogy a Nîmes egy kemény ellenfél lesz és rögtön kétszer is játszunk velünk egy héten belül. Olyan ez, mintha egy nagy találkozót játszanánk ellenük?

- Fontos lesz, hogy milyen hatással lesz ránk a Komló ellen mérkőzés. Nem mindenki volt rendben a meccs előtt és Darko sem tudott játszani, azonban minden egyes játékos fontos a rotációban. A Nîmes talán a legerősebb ellenfelünk a csoportban és igen, úgy tekintek az ellenük következő összecsapásokra, mint egy nagy mérkőzésre. Nagyon fel kell készülnünk, és a legjobbunkat kell nyújtanunk, ha ellenük játszunk. Fizikálisan erős csapatról van szó, kiváló kapusaik vannak és kemény védekezésük, nem is beszélve arról milyen jól váltanak át védekezésből támadásba – folytatta Djukics. – Ez egy különleges kihívás lesz, hiszen át kell állnunk egy teljesen másfajta kézilabdára. A keddtől kezdődő hét nap kemény lesz, sok lesz az utazás, lesz egy újabb nehéz hazai találkozónk, majd újra a Nîmes ellen játszunk. Sok energiát fog ez felemészteni, de nem létezik tegnap egyetlen sportágban sem. Sikeres este volt a Komló elleni, de a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk mihamarabb. Át kell kapcsolnunk Európa-Liga módba és jobban játszani, mint az előző találkozón. Sokan mondják, hogy hullámzóan szerepelünk: örülök annak, ahogyan reagált a csapat a Komló ellen, hogy komoly együttesről van szó és van bennünk kellő erő ahhoz, hogy megfordítsunk egy összecsapást. Nincsen veszítenivalónk, ki kell hozni magunkból a legtöbbet!

EHF Európa Liga, 5. forduló
USAM Nîmes Gard – Grundfos Tatabánya KC, 11.30., 18:45 (TV: Sport 1)
 




TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30