hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
''A győzelmek boldoggá tesznek, a vereségekből pedig tanulsz”
2021. november 25.
Dragan Djukics kemény összecsapásra számít a Komló ellen.

Pénteken együttesünk a Sport36-Komlót csapatát fogadja a Földi Imre Sportcsarnokban. Ellenfelünk a tizedik helyet foglalja el a tabellán, az eddigi kilenc forduló alatt három alkalommal diadalmaskodtak. A Veszprém, illetve a Szeged elleni vereségeiket leszámítva minden egyes találkozójuk kiélezett volt. Két döntetlenjük is van, valamint a két másik vereség is egy- és háromgólos volt csupán.

Három játékosuk is átlépte már a harmincgólos határt az idei szezonban (Jerkovic, Melnyicsuk, Takács), valamint érdekesség, hogy válogatott szélsőnk, Sunajko Stefan bátyja, Filip, a Komló csapatát erősíti.

Az összecsapás előtt vezetőedzőnkkel, Dragan Djukiccsal beszéltünk.

A bitolai találkozó nem a legjobban sikerült csapatunk számára: van esetleg mégis valami, amiből tanultunk, ami hasznos lehet a jövőben?

- Igor Turcsin mondta mindig: „a győzelmek boldoggá tesznek, a vereségekből pedig tanulsz”. Sokkal jobb a győzelmekből tanulni, próbálom is ezeket elővenni, amikor a játékosokkal beszélek egy győztes találkozó után. Sok problémánk volt a találkozón és előtte is: Darko nem játszott, aki védelmünknek fontos eleme. A meccs előtt és közben is volt egy dolog, ami nagyban befolyásolta a teljesítményünket. Ez mit sem von le ellenfelünk érdemeiből, tökéletesen játszottak, motiváltan, tiszta volt a győzelmük – mondta vezetőedzőnk. – A különbség túl nagy volt: amikor elemzek, úgy gondolom, hogy egy edzőnek mindig éreznie kell a felelősséget, tudnia kell, hogyan kellett volna többet és jobban tennie, kiállni a csapat elé és vállalni a felelősséget. Mindent megtettek, mindent a megbeszéltek és az edzések alapján: az én utasításaimat követték, vétkes vagyok a dologban. A sportban nincsen idő túl sok visszatekintésre, hamarosan hozzánk látogat a Komló, utaztunk, még vannak problémáink betegségekkel, nehéz a helyzetünk, de ilyenkor kell megmutatnunk, kik is vagyunk valójában. Amikor megérkeztem, tudtam, hogy a bitolai mérkőzés lesz az igazi mentális teszt. Türelemre van szükségünk, nagyban befolyásolnak minket a mostani találkozók: a Pelister edzője három éve van együtt a csapattal, én négy összecsapás óta. Kell még idő ahhoz, hogy jobban tudjunk változtatni mérkőzés közben, hogy más irányba vigyük a találkozót. Egy szó, mint száz, a Pelister megérdemelten nyert, mi pedig a Komlóra koncentrálunk.

A Komló nagy szoros találkozókat játszott idén, nagyon egységes csapatról van szó: milyen mérkőzésre számítasz?

- Jó kézilabdát játszanak, kiváló csoportot alkotnak és nagy jól rotálnak. Szeretik a saját játékstílusukat játszani és ha ezt sikerül ráragasztani az ellenfelükre, akkor komoly problémákat okozhatnak. Csak a Veszprém ellen vesztettek komolyabb különbséggel, de az is augusztusban volt, az összes többi eredmény szoros volt. Amit a NEKA ellen nyújtottak múlt héten, bizonyítja, hogy komoly ellenfélről van szó. Kemény csatára számítok, a mérkőzés elejétől a legvégéig.

K&H Férfi Kézilabda Liga, 10. forduló
Grundfos Tatabánya KC – Sport36-Komló, 11.26.,18:00


 




TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30