hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Különleges összecsapás
2021. november 23.
Nem gyakran olvashatnak szurkolóink az ellenfél játékosával interjút egy mérkőzést megelőzően: azonban ezúttal Székely Mártonnal beszéltünk a következő Európa Liga összecsapás előtt.

Volt tatabányai játékosként különleges mérkőzés lesz ez számodra: milyen találkozóra számítasz?

- Miután eligazoltam Tatabányáról, nekem sokkal mélyebb maradt a kötődésem a klubhoz, a városhoz: nem nagy titok, hogy a feleségem és kisfiam Tatabányán vannak. Családom ezen oldala a klubnál dolgozik és szorgoskodik. Nehezen is találom a szavakat, nehéz erről beszélnem, de próbálom profin megragadni ezt a lehetőséget, hogy ugyanúgy felkészülve és koncentráltan tudjak játszani a mérkőzésen és a megpróbálom a maximumot nyújtani – mondta korábbi kapusunk. - Azt nekem is tisztáznom kellett a fejemben, hogy a Pelister játékosa vagyok most, bármennyire is szurkolok a Tatabánya sikerének, ez egy olyan mérkőzés, ahol ezeket a hangokat, érzelmeket – sajnos vagy nem sajnos – kint kell hagynom az ajtón kívül. Az igazolásom után nem hittem volna, hogy részem lesz egy ilyen helyzetben, hogy a Tatabánya ellen fogok játszani. Nagyobb lehetőséget láttam akkor ebben, amikor a Veszprémnél játszottam, de akkor mindig úgy alakult, hogy én nem kerültem pályára. Most ilyen messziről adatott meg ez a lehetőség: ez egy külön fejezet és életérzés az én karrieremben. Játszottam már más, előző klubjaim ellen, de soha nem éreztem azt, amit most és azt nem kell megmagyaráznom, hogy miért: ez egy különleges összecsapás lesz számomra.

Kérdeztek a csapatodnál arról, hogy milyen információkat tudsz átadni, amikor a mérkőzsére készültetek?

- Természetesen ilyenkor mindig kérdezik a játékosok az ott megforduló csapattársakat, nem volt ez másképp most sem. Azért azt szerintem lehet tudni, hogy kapusként ez egy teljesen másik vonal: hiszen én edzettem, játszottam nem egy játékossal együtt, illetve játszottam egymás ellen szinte majdnem mindenkivel. Így nyilván csak a lövésekről tudnék adni bármilyen információt, a játék különböző elemei, illetve a taktika a hatoson kívülre vonatkozik, az nem az én dolgom. Éppen ezért olyan helyzetben voltam, hogy nem tudtak annyi mindent számon kérni rajtam. Úgy gondolom, egy izgalmas mérkőzés elé tekinthetünk és remélem ki tudjuk szolgáni a szurkolókat mindkét oldalon!

Mik a célok a Pelisternél az idei szezonra a hazai és az európai porondon?

- Év elején a megfogalmazott célok nyilván azok voltak, hogy szeretnének trófeával vagy trófeákkal gazdagodni az idén: szerencsére az elsőt a Szuperkupa megnyerésével el is hoztuk a városnak. Európa Ligában a továbbjutás a cél, a bajnokságban pedig nem titkolt szándék a végső győzelem. Jelenleg a ligában pontazonossággal állunk az első helyen és a rájátszási rendszer miatt van esélyünk arra, hogy a szezon végén megszerezhessük az első helyet.

 

Kép forrása: gol.mk




TABELLA
1. Telekom Veszprém48
2. OTP Bank - PICK Szeged40
3. MOL Tatabánya KC30
4. FTC-Green Collect29
5. Csurgói KK24
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 24
7. Dabas KC 23
8. CYEB-Budakalász22
9. Balatonfüredi KSE19
10. Carbonex-Komló16
11. HSA NEKA14
12. QHB Eger13
13. PLER-Budapest 12
14. Fejér B.Á.L.- Veszprém4

« 2024. április »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30