Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria Webshop Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
Nyártól a csapatunkat erősíti Balogh Zsolti
2019. február 13. 12:26
Talán kevesen tudják, de már tíz évvel ezelőtt is szívesen jött volna Tatabányára Balogh Zsolt válogatott kézilabdázó, a szegediek jobboldali átlövője. Zsolt akkoriban a PLER játékosa volt, ám a fővárosi gárda akkoriban nem engedte el...Nyártól viszont már a mi játékosunk lesz.

 

– A Tatabánya tavaly nyáron került képbe – mondta a 30. életévébe lépő játékos. – Matics mester, hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik.

Zsolt és a Tatabánya gyakorlatilag már a kézilabda-világbajnokság előtt megegyeztek. Ebben döntő érdemei voltak Matics Vladannak. Sőt, kettejük jó kapcsolata a világversenyen csak tovább „mélyült”. Emellett a gólerős kézilabdázó döntésében az is szerepet játszott, hogy sok tatabányai játékost, majdani játszótársait jól ismeri már a válogatottból.

– Gyorsan döntöttem – jegyezte meg Zsolt. – Nem vártam más ajánlatokra, ez volt az első számú opció. Örömmel igazoltam ide. Szimpatikusak és vonzóak voltak azok az elképzelések, célok, amelyeket a klub vezetése felvázolt előttem. Ebben szerepelt, hogy néhány éven belül bejusson a gárda az EHF-kupa négyes fináléjába, illetve, hogy a bajnokság élvonalában tovább stabilizálják a Tatabánya pozícióját. Ezekkel a tervekkel könnyű volt azonosulni.

Balogh Zsoltnak nem régen született Liza nevű kislánya, azaz mostanában apaszerepben is helyt kell állnia. Nem véletlen, hogy a nyár folyamán a családjával együtt a megyeszékhelyre költözik.

– A legjobb dolog, ami történhetett velem, hogy apa lettem – emelte ki. – A kislányommal együtt töltött idő az igazi kikapcsolódás. Nagyon boldog vagyok, és örülök, hogy a kicsi és a párom is jól vannak, egészségesek. Bízom benne, hogy ez a fajta kiegyensúlyozottság megmutatkozik majd a játékomban is. Három évre szerződtem a kék Tigrisekhez, és már alig várom, hogy elkezdhessük a közös munkát...


Címkék

Kommentek


TABELLA
1. Telekom Veszprém26
2. MOL-Pick Szeged 16
3. FTC HungaroControl14
4. HE-DO B.Braun Gyöngyös 13
5. Csurgói KK13
6. Grundfos Tatabánya KC9
7. Sport36-Komló 7
8. Veszprémi KKFT Felsőörs6
9. Budakalász Kézilabda ZRT 6
10. Ceglédi KKSE5
11. SBS-Eger 5
12. Orosházi FKSE-LINAMAR 3
13. Balatonfüredi KSE3
14. Dabasi KC VSE 0

« 2021. január »
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Gyárlátogatás

A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!
Támogatók


Névadó főtámogatónk a Grundfos Magyarország Gyártó Kft.© 2021 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30